Oldalak

2012. július 17., kedd

Nicsak ki beszél? - Avagy éjszakai műszak gyerekszemmel

"Na jól van, most már aludtam, nem szólhatnak egy  szót sem, ráadásul a pelenkám is kezd eléggé hideg lenni. Áruld el, most mit morogsz? Aludtam. Mi az, hogy csak 1 órát? Tényleg, az csak ennyi volt? És ott a babakocsiban? Ja, hogy szerinted akkor én ott csak addig aludtam, amíg tologattál? Na, mondjuk ez tényleg így van, de hát annyira jó, mikor mozog az az izé, tök jól elszédülök tőle. Ilyen lehet, mikor füvezik az ember. Csak tudnám, mi az a füvezés.
Most már megint hová viszel? Ja, hogy ki a nagyszobába. Aha, irány a babakocsi. Ez jóóóóóóóó!!! .......... VÁRJ! Mégsem! A gatyám még mindig hideg! És tudod, mit? Éhes is vagyok. Mi az, hogy csak 1 óra múlva kellene? Szerinted. Tanulj már meg számolni, már eltelt 4 óra! Ja, hogy mostanában már aludtam 5-6 órát is. Az akkor volt, ez meg most van. Így jártál.....Most hová tűnt már megint ez a nő??? Nem baj, sírni kezdek, abból baj nem lehet. Arra tuti előkerül. Ja, hogy a kaját melegíted? Nem lehetne gyorsabban? Közben előkerült a szúrós arcú is. Hmm, hát ez sokáig volt itt. Pedig neki szeretek mosolyogni. Mindegy, legalább a pisis pelust kivitte. Most miért ne mosolyogjak neki? És neked miért kéne, hogy vigyorogjak? He? Na, így már mindjárt jobban érzem magam. Száááraz. De még mindig ÉÉÉÉHEEESSS vagyok! Nem vagyok türelmetlen, csak add már ide. .....Végre. Kaja. Hogyhogy egyek már normálisan? Most miért baj, ha közben nyelek egy rakás levegőt, tök jó hülye hangja van, vicces. Szerinted nem? Jó, hát majd nem fogok tudni büfizni...nagy ügy. 
Ne vedd már ki örökké a számból a cumis üveget. Mit morogsz, hogy elhajlítom a mindig a cumi végét? Nem azt mondtad, hogy ezt a cumit csak a tápszer tárolására akarod használni, mert vacak? Hehe, magadra vess. Oké, elnézem neked, mert éjszaka van.
Huhh, ez jól esett....tessék itt egy büfi, meg még egy... csak hogy megnyugodj...most örülsz? Még csuklom is. Hogy neked semmi nem jó! Most meg az a baj, hogy csuklom a nagy büfitől? Nem vagy te egy picit elégedetlen?
Jaj, azért jobb most így, hogy elállt a csuklás, ebben igazad van. Oké, betehetsz a babakocsiba, csípem a járgányt. El kéne jól helyezkedni, azért ficergek, na. Akkor tologatsz? Hmmm, isteniiii!!!! Most miért álltál meg? Azért mocorgok és fogatom a fejemet, mert megálltál és nem értem miért. Jaj, hát legyél már egy kicsit találékony. Ne szenvedj már azon, hogy ha forgatom a fejemet, akkor nem találsz bele a számba a cumival. Old meg! Jó, jó, leteszem a fejem. Oké, nem mocorgok, alszom. Tudod, hogy szeretlek anya, nem túráztatlak szándékosan. Csak olyan jó, ahogy ringat a babakocsi, meg hogy te is itt vagy. Hmmm, mindjárt elaszooooom...... csak .... még...... naaaa, ringass még, ne állj meeeeeg, légysziiiiiiiiiiiii........."

3 megjegyzés:

  1. Uh, kemény lehet! Egyébként meg: :-)

    VálaszTörlés
  2. A te írásaid ihlették meg a ma hajnal. :))) Szerencsére nem mindig ennyire gázos a helyzet.

    VálaszTörlés
  3. Hát, tudod, azért inkább akkor aludjál! ;-)

    VálaszTörlés